Pregrijavanje

 

Uvez: Meki uvez s klapnama

Broj stranica: 368

Format: 14*20

ISBN: 9789531413466

Izdavač: Mozaik knjiga

Godina izdanja: 2013.

Biblioteka: Izdanje: -

Sprema se veliko kulinarsko natjecanje u kojem će se na nacionalnoj televiziji najbolji kuhari boriti za slavu, bogatstvo i kulinarsku nadmoć. Svi se natjecatelji trude pobijediti, ali samo će jedan odnijeti nagradu… Vlasnik posrnulog restorana iz Greenwich Villagea mora svom lokalu vratiti staru slavu i pobijediti na natjecanju. No za to mu nedostaje njegov sin Max, muškarac koji je navikao na pobjede iako mu nikada nije odgovarao timski rad.
pregrijavanje

Izvrstan kuhar i veliki zavodnik proputovao je svijetom, učeći nove tehnike kuhanja, ali i upoznavajući lijepe žene. A kada se kuhar razmetni vrati kući, otkriva da se među kuharima u toj kuhinji netko ističe – jednako strastvena kuharica Juliet Cavanaugh.Nekoć je bila zaljubljena u Maxa, ali tada je bila samo tinejdžerica koja se nadala da će ga ponekad ugledati u restoranu. Sada je profesionalna kuharica i natječe se u Maxovoj ekipi na najvećem kulinarskom natjecanju u državi. Čeka ju rad u kuhinji uz čovjeka kojemu se oduvijek divila… i za kojim je žudjela. Ali, usprkos uzavreloj privlačnosti, Juliet namjerava zadržati pribranost i distancu, o kojoj god se temperaturi radilo…

Sve što u jednoj ljubavnoj priči možete poželjeti. Uspješna kulinarska karijera, dva nepca koja uživaju u okusima te su isto toliko i ambicozna.

Kako će se razmetni sin snaći sa novom kuharskom zvijezdom u restoranu svoga oca tik pred i tokom najvažnijeg natjecanja profesije?

Kiselo, gorko, taman slano, slatko, vruće i nadasve ukusno, servirano s puno gracioznosti i strasti.


 

Nema odogovora

  1. knjigeonline.com 19.11.2015

Komentariši