Tajna trenutnog iscjeljenja

Što biste mislili kad bih vam rekao da problem možete riješiti jednostavno tako da ga budete svjesni? "Pa naravno"
- odgovarate - "osvijestim problem i onda poduzimam korake da ga riješim. Što je u tome tako posebno?"
Ovo je način na koji se manje-više život i događa, zar ne? Ali ne govorim o tome. Što bi bilo kad biste samo postali svjesni problema, a svjesnost bi sve riješila tako da vi pritom više ne ulažete ni najmanji napor? Bi li to bilo posebno? Svakako bi.
Upravo o tome govorim. Vi na onaj pravi način možete postati svjesni artritičnog koljena, probavnih smetnji, ljutnje ili straha, neuspjele veze ili gubitka posla, a genij svjesnosti presložit će i popraviti ono što ne valja. To nije tek posebno, to je čudesno!
To je vještina koja bi mogla promijeniti vaš svijet, i naš planet, na nevjerojatan način. To je jedan oblik prihvaćanja života koji bi olakšao i okrijepio svijet u kojemu živimo, preobrazio ga u svijet naših snova. Jednostavno rečeno, čin postajanja svjesnim snage svjesnosti koja iscjeljuje i usklađuje odgovor je na probleme koji nas muče sve otkako smo počeli hodati uspravno i krenuli strmoglavce u ljudsko stradanje.


Tijekom posljednjih nekoliko godina mnogi su se ljudi uvjerili u novo viđenje svijeta uz pomoć inovativnih metoda samopomoći. Kvantni entrainment (KE) je najnovije postignuće u tom području: KE djeluje u nježnom dodiru koji tiho pokreće autonomni živčani sustav da spontano i trenutno kreira ozračje u kojemu se može dogoditi duboko iscjeljenje. Ova fantastična metoda samopomoći lako se provodi i ne zahtijeva prethodno znanje – svatko je može primijeniti! A ono što najviše zadivljuje: pritom neće samo tretirana osoba doživjeti osjećaj dubokog iscjeljenja i rasterećenja nego i osoba koja primjenjuje KE doživljava trenutni, trajni osjećaj blagostanja. Pokušajte – iznenadit ćete se koliko je kvantni entrainment moćan!

„Postoji jedna suptilna tajna koja čeka na vas, koja vam je bliža od daha, životnija od sljedećeg otkucaja vlastita srca. Kad otkrijete ovu tajnu vaš će se život otvoriti čudima koja su svjetlosnim godinama daleko od onoga što ste mislili da je moguće. To je tajna zdravlja, radosti i mira. Ona je na djelu upravo sada, dok čitate ove retke. No ta je tajna skrivena od vas. Nije skrivena u simbolima nekog nerazumljivog svetog spisa duboko u utrobi drevnog hrama, nego upravo pred vašim otvorenim očima.

Ova jednostavna knjiga otkrit će vam tu tajnu i pokazati vam kako da crpite iz njenih dubina te na taj način obogaćujete svoj život i život članova svoje obitelji, prijatelja pa čak i kućnih ljubimaca. Na stranicama koje slijede naučit ćete iscijeliti tijelo, um i dušu na način koji zahtijeva tako malo napora kao i promatranje čudesnog zalaska sunca. Znanstveni postupak koji će se rasprostrijeti pred vama svi lako nauče i mogu odmah primjenjivati. Jednostavan je kao i sama tajna. I jednako moćan.“ (Frank Kinslow u predgovoru knjige)


 

 

Komentariši