Zadivljujuća moć promišljene namjere

Zadivljujuća moć promišljene namere – Kako živeti u skaldu sa Umećem dopuštanja – autori Ester i Džeri Hiks

Ova izuzetna knjiga koja prezentuje učenja ne-fizičkog entiteta Abrahama, govori o promišljenoj nameru u vezi sa svim što u životu želite, dok u isto vreme uravnotežujete svoju energiju i živite u skladu s Umećem dopuštanja. Važno je, međutim, napomenuti da je svest o potrebi da uravnotežite svoju energiju mnogo značajnija od postavljanja ciljeva ili usredsređivanja na ultimativne želje. Upravo je iz te vrlo važne distinkcije poteklo i ovo delo.
U misteriji zvanoj život, neprestano tragamo za odgovorima. Oduvek želimo da preuzmemo kontrolu nad životom, ali ne znamo kako. Oduvek želimo da ublažimo strahove – od najmanjih, najintimnijih, koje gajimo u vezi sa svojim telom i bliskim odnosima s drugim ljudima, pa do onih većih, koji se tiču smrti, politike i sveta, pa čak i onih koji su u vezi sa životom na drugim planetama.
Ova umirujuća knjiga bavi se tim strahovima. Bez obzira na to čega se plašimo i šta nas brine, Abraham ne samo da ima odgovor, već i jednostavan proces koji možemo da ponavljamo sve dok ne prevaziđemo strah ili problem i uznesemo se na viši nivo uživanja u životu.
Verujem da su učitelji poznati kao Abraham među najboljima koji danas postoje na planeti. Njihove reči su svakako proširile moje vlastite poglede na život. I tako sam zahvalna Ester i Džeriju Hiksu na vremenu i trudu koje ulažu da nam približe učenja na ovom mestu u vremenu i prostoru. Postoji vreme i doba za proširivanje našeg znanja, a to vreme je sad. A vi ste blagosloveni i srećni zbog toga što imate ovu knjigu u rukama.
Već nekoliko godina znam za Abrahama, kao i za Ester i Džerija Hiksa. Onog trenutka kad sam čula Abrahamove reči, osetila sam duboku povezanost. Ovo je valjan učitelj, pomislila sam. I što sam više slušala učenja, to sam više hvale imala za njega.
S vremenom, upoznala sam Džerija i Ester. Bila sam izuzetno impresionirana načinom na koji su živeli u skladu s tim učenjima. Dvoje veselih ljudi, koji na svakom koraku zrače pozitivnim iskustvima. Vole se i vole život više od većine ljudi koju poznajem. Uživam posmatrajući ih kako se međusobno radosno i sa osmehom sporazumevaju. Mom srcu prija kad vidi ljude koji sve vreme istinski uživaju u životu.
U Hej hausu smo ponosni što smo izdavači ove serije knjiga i što nam se pružila prilika da ih prezentujemo širem auditorijumu. Za Traži i dobićeš, prvu knjigu iz ove serije, rečeno je (od strane Vejna Dajera, jednog od najprodavanijih autora), da je „prekretnica u izdavaštvu koja nudi obrazac za razumevanje i primenu vaše vlastite sudbine”.
Ova knjiga, druga u okviru serije, odvodi vas još dalje u same sebe. Izgrađuje samopouzdanje, pošto ste ustanoviti da sada posedujete bezbroj načina da se snađete u bilo kojoj situaciji koja bi mogla da vas zadesi. Porastom samopouzdanja, shvatićete da možete ostvariti sve što hoćete. Naučićete da prestanete da se mučite, a umesto toga počećete da praktikujete Umeće dopuštanja. Takođe, oduševićete se kad spoznate koliko je lako živeti radosno, kao što ste oduvek želeli.
Predlažem da radite kao ja i držite obe ove knjige pored kreveta, za jutarnje i večernje čitanje. Spavaćete bolje, a svoje dane počinjaćete tako što ćete samo dobrim stvarima dopustiti da uđu u vaš život i osećaćete se isto onako divno kao i ja!
Lujza Hej

“Vrhunska učenja velikih učitelja univerzuma!”
- dr Vejn V. Dajer

 
ISBN 86-83909-51-4
Bar Kod 9788683909513
Format 150mm x 230mm
Povez Broš
Pismo latinica
Broj strana 294


 


zadivljujuca_moc_promisljene_namere

Nema odogovora

  1. Nepoznato 10.04.2016

Komentariši