Zajedništvo s Bogom

Dobro došli u ovu knjigu.

Volio bih kad biste razmislili o nečemu izuzetnom. Volio bih kad biste uzeli u obzir mogućnost da je ova knjiga stvorena upravo za vas. Ako možete prihvatiti tu zamisao, vjerujem da ste na pragu najmoćnijeg iskustva u svome životu.

A sada bih volio da uzmete u obzir nešto još nevjerojatnije. Volio bih da uzmete u obzir mogućnost da ste vi stvorili ovu knjigu za sebe. Ako možete zamisliti svijet u kojem se ništa ne zbiva vama, a sve se zbiva kroz vas, dobit ćete poruku koju ste namjeravali poslati sami sebi putem ovih sedam rečenica.

Ne možete ni zahtijevati da vam se knjiga brže od toga isporuči.
Dobro došli u ovaj trenutak.
Ovamo ste »dobro došli«, jer vi ste sami smislili ovaj trenutak da vam donese blagoslovljeno iskustvo koje vas sada očekuje.
Tragali ste za odgovorima na najznačajnija životna pitanja, i za njima ste tragali opetovano, gorljivo i iskreno, inače ne biste ni bili ovdje.

Ta potraga traje u vama, bez obzira jeste li od nje načinili dio svoga vanjskoga života ili niste; ta vas je potraga navela da izaberete ovu knjigu. S tim razumijevanjem, razotkrili ste jednu od najvećih tajni života: zašto se stvari zbivaju onako kako se zbivaju.

A sve to u samo četrnaest rečenica. Dobrodošli na ovaj sastanak sa Stvoriteljem.

To je sastanak kojeg nikako niste mogli izbjeći. Svi se ljudi susreću sa Stvoriteljem. Ne radi se o tome hoćete li se susresti s Njim, nego kada ćete se susresti.

Usrdni ljudi, koji tragaju za istinom, taj susret prije iskuse ranije nego kasnije. Iskrenost je magnet. On privlači Život. A Život je samo druga riječ za Boga. Osoba koja iskreno traga, iskreno i prima. Život neće sam sebi lagati.


 

Knjigu potražite OVDE

zajednistvo_s_bogom

Nema odogovora

  1. knjigeonline.com 08.11.2015

Komentariši