Zbogom panici

Panični napad uvijek dolazi sa jakim osjećajem nadolazeće propasti. Osjećate da ćete, ili poludjeti, ili ostati bez jedne od vitalnih tjelesnih funkcija i da ćete skončati upravo tu, medju konzervama i smrznutom hranom.

Nikako niste jedini; niste čak ni jedan u milion. Procijenjeno je da u Americi čak 5% populacije pati od nekog oblika anksioznog poremećaja. Kod nekih to nisu česti panični napadi, a kod nekih su toliko česti da ne izlaze iz kuće. Učestali panični napadi razvijaju se u, kako psihijatri kaţu, “anksiozni poremećaj”.

Jedan od tri koraka da vratite kontrolu nad svojim žvotom je dobijanje korisnih informacija. Ova knjiga će vam ih dati, i više od toga. Početak vašeg oporavka počinje ovdje. Ono što ćete naučiti ovdje je da prekinete krug paničnih napada u vašem životu.

Medjutim, ne želim da se hvališem tehnikama u ovoj knjizi (drugi su to ljubazno uradili za mene), uglavnom vaš ţivot moţe biti kao nekada. Štaviše, prateći i primjenjujući tehnike iz ove knjige, naučićete ne samo da povratite bezbrižan život kao što ste ga imali nekada, nego ćete steći i novo samopouzdanje. Vaš odgovor na “kako da se otarasim paničnih napada i anksioznosti” nalazi vam u rukama.

Ova knjiga demonstrira da će panika koju doţivljavate postati ključ vaše hrabrosti i uspjeha. Strah koji osjećate kada vas obuzme i koji ne možete kontrolisati, zapravo je vaš najveći saveznik. To je gorivo koje pokreće vaš novi život. Slučajno ili ne, čitate materijal koji će biti katalizator vašeg oporavka.

Jedino pitanje koje je ostalo je: Zašto niste imali odgovor ranije? Zašto ste protraćili toliko vremena živeći u strahu?


Knjigu potražite OVDE

zbogom_panici

Nema odogovora

  1. knjigeonline.com 14.11.2015

Komentariši