Allen Carr – Lako je prestati pušiti

Zajedniči nazivnik posla koji radi Allen Carr je uklanjanje straha. Jer, njegov stvarni genij ležu u uklanjanju fobija i nelagoda koje sprječavaju ljude da potpuno uživaju u životu, što njegove knjige Lako je prestati pušiti, Jedini način da potpuno prestanete pušiti, Lako je smršavjeti, Kako spriječiti svoje dijete da pušisada Lak način za uživanje u letenju u potpunosti potvrđuju.
Kao uspješnog knjigovođu, Allena Carra je ovisnost o cigaretama dovodila do očaja.

 

Pušio je oko stotinu cigareta dnevno sve dok 1983. godine nije, nakon bezbrojnih neuspješnih pokušaja da prestane, napokon otkrio ono što je svijet čekao - Lak način za prestajanje pušenja. Izgradio je mrežu klinika po cijelom svijetu i ima fantastičnu reputaciju na temelju uspješnosti u pomaganju pušačima da prestanu pušiti. Njegove su knjige prevedene na više od dvadeset jezika, a dostupni su i video, audio i CD verzija njegove metode.
Desetine tisuća ljudi prošlo je kroz klinike Allena Carra uz postotak uspješnosti od preko 95 posto, a Allen Carr jamči da ćete lako prestati pušiti, ili ćete dobiti svoje novce natrag. Cjeloviti popis klinika možete naći na kraju knjige. Ako vam je potrebna bilo kakva pomoć, nazovite najbližeg terapeuta bez oklijevanja. U određenim se klinikama sada nudi i pomoć pri mršavljenju.


Knjigu potražite OVDE

Komentariši