Paralelni svijet

Benedikt-paralelni_svetU ovoj su knjizi sabrani primjeri paranormalnih pojava koji su uvjerljivo dokumentirani i dokazani. Duhovi, prekognicije, telepatija, nestanci ljudi, spontano izgaranje, inkarnacija i karma na taj način dobijaju novu vrijednost dostojnu zanimanja akademske zajednice. Ovaj iznimno zanimljivi tekst potvrđuje mišljenje istraživača paranormalnog da život ne prestaje umiranjem tijela, već se nastavlja u nama neshvatljivom, ali toliko bliskom «paralelnom svijetu»

Drugi opis: 

Svjedočenja onih koji su se na neobjašnjivi način za trenutak našli sa one strane života, jedan je dio ove knjige. Izdanje je starijeg datuma ali to nimalo ne smanjuje užitak za poštovaoce ovakvog štiva.
Benediktu je ovo prva knjiga takvog sadržaja, iako je prije toga napisao dosta knjiga iz oblasti zabavne i naučne fantastike. Zaintrigiran činjenicom da Sovjeti sa izuzetnom pažnjom i pod velom tajne prilaze ovom problemu parapsihologije, počinje da radi na prikupljanju i grupisanju podataka, a zaključak do kojeg je sa ostalim posmatračima ovih fenomena došao, graniči se sa mogućim.
Tokom čitanja ovog prije svega uzbudljivog teksta naići ćete na nevjerovatne podatke koji će vam podići svaku dlaku na glavi. U jednom od odeljaka bavi se tumačenjem biblijskih proročanstava na jednostavan i svakom razumljiv način. Takođe obuhvata fenomene kao što su prikaze, nestanci i reinkarnacije.
Ono što očigledno pokazuje ovom knjigom je da se egzaktna nauka našla prvi put pred ozbiljnom preprekom, pred nepoznatim fenomenom koji očigledno postoji, ali se ne može izmjeriti i objasniti nama raspoloživim instrumentima.
Ko do sada nije imao prilike da se sretne sa ovakvom vrstom literature biće ozbiljno uzdrman jer niko ne može ostati ravnodušan na ovoliko obilje primjera od kojih su mnogi potpomognuti fotografijama događaja, razgovora sa naučnicima, ljudima koji su dožvjeli i preživjeli parapsihološke fenomene…


Knjigu potražite OVDE

Nema odogovora

  1. knjigeonline.com 30.08.2016

Komentariši