O nama

knjigeonline.com je news portal koji se bavi prikupljanjem najnovijih vijesti iz svijeta knjige. Cilj nam je pružiti vam što veći izbor sadržaja koji vas obavještavaju, nadahnjuju, potiču i zabavljaju. Da bi to ostvarili uspostavili smo saradnju sa više izdavača i online knjižara. U našem radu pratimo nove trendova u izdavaštvu, kako bismo vam uvijek mogli pružiti one naslove koji će vam na kvalitetan način ispuniti slobodno vrijeme, te omogućiti lični rast i razvoj.
Sajt sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala kao i embedovani sadržaj koji pripada drugim javnim servisima i stranicama.  Te stranice nisu pod kontrolom sajta i on nije odgovoran za sadržaj tih stranica.

Ako želite da se oglašavate na portalu knjigeonline.com, kontaktirajte nas za neobaveznu ponudu!

Načini oglašavanja su  tradicionalni baneri raznih dimenzija,  promotivni tekstovi i promotivni audio, video i foto prilozi koje sami kreirate.

Ako imate bilo kakvih pitanja, prijedloga i slično, slobodno nas kontaktirajte putem formulara ispod.

[contact-form][contact-field label='Ime i prezime' type='name' required='1'/][contact-field label='Email' type='email' required='1'/][contact-field label='Web stranica' type='url'/][contact-field label='Komentar' type='textarea' required='1'/][/contact-form]

 

Komentari (2)

  1. Ajla 30.05.2016
  2. sanja 24.09.2017

Komentariši