Nora Roberts – Opsesija

Tople preporuke za ovu predivnu knjigu. Humor, stratsti, kriminal...

Odličan psihološki triler iz pera Nore Roberts.

Iz knjige:

 

Oblaci su se pomjerili i zaklonili mjesec. Malo je falilo da padne kad je udarila bosim prstom o kamen pa je ponovo pokrila usta da priguši bolni jauk.
Otac je stao i srce joj je zalupalo k‘ao doboš. Ukipila se, jedva je disala. Prvi put se zapitala šta će uraditi ako se on okrene, ako se vrati ka njoj. Ne bi mogla da potrči, pomislila je, jer on bi to sigurno čuo. Možda bi mogla nečujno da siđe sa puteljka, da se sakrije u žbunje. I da se samo nada da u njemu nema usnulih zmija.
Kad je produžio, ona je nastavila da stoji, govorila je sebi da se vrati prije nego što se uvali u stvarno gadnu nevolju. Međutim, svjetlost je bila kao magnet i vukla ju je naprijed.
Zaigrala je i zatitrala na tren. Naomi je začula nekakav zveket i grebuckanje, nešto nalik škripi vrata.
A onda je svjetlost iščezla.
Stajala je u dubokoj, mračnoj šumi, disala je plitko, a koža joj se ježila od studeni iako je vazduh oko nje bio vreo i zagušljiv. Vratila se jedan korak, pa još jedan, obuzeta željom da pobjegne.
U grlo joj se vratio onaj škljocaj, tako oštar da je jedva progutala pljuvačku. A tama, imala je osjećaj da je ta golema tama obavija i steže – prejako.

Knjigu potražite OVDE

 

Komentariši